Thuis

ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.

Bedrijfsprofiel

China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shanghai Chili Enterprise Co. , Wordt Ltd gevestigd in Shanghai China. Shanghai is financieel centrum, waar zeer frequente financiële uitwisselingsactiviteiten heeft en ons geschikt vervoer verstrekken. Het is een bedrijf dat zich in kunstleder en Meubilairdecoratie meer dan tien jaar specialiseert. Onze fabriek is in Zhejiang, hoofdzakelijk producerend schitter leer, cork leer, geborduurd leer, filmleer, samengestelde stof, lovertje fabirc en gewoon leer, zoals Pu-leer, pvc-leer, TPU-leer. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt voor schoenen, zakken, kleren, decoratie, banken, behang, tafelkleed, lijstagent en autozetels. Wat meer is, daar zijn diverse patronen en kleuren voor u om te kiezen. Wij zullen ook het nieuwe product ontwikkelen dat de klanten verzorgt, en zullen het professionele techniekoverleg verstrekken. De fabriek heeft materiaal, een goed milieu, en een ordelijke productielijn met ervaren personeel vooruitgegaan, zodat is onze output tot een half miljoen meters per maand.
Ons bedrijf nam aan vele internationale tentoonstellingen deel elk jaar, en de producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Mexico, Peru, Brazilië, Spanje, Portugal, Iran, Indonesië en andere plaatsen. Wij gewoonlijk verschepende goederen in Ningbo-haven of de haven van Shanghai, natuurlijk, u kunnen andere havens ook kiezen. Er zijn drie manieren van vervoer voor u te kiezen, zijn die het oceaan verschepen, luchtvervoer en drukken levering uit. Bovendien verstrekken wij ook vrije steekproeven om u de bevredigende dienst te geven. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet contact ons.

 

China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2
 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze groep werd opgericht in 2009, met 10 jaarervaring, hebben wij genoeg begrip van opbrengst, en wij zijn zeker dat wij de goede producten en de dienst voor u kunnen verlenen!

ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Spaanse peper

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Certificaten China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Certificaten China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Certificaten China ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. Certificaten